blogname

112
alkmaarnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Verdachte situatie en PlayStation spel


Afgelopen nacht werd de politie gestuurd richting een woning voor een verdachte situatie. De melder zag lichtflitsen aan de voorzijde van zijn woning maar kon zelf niet kijken. De melder had namelijk een dwarslaesie.

Bij aankomst van de woning zagen agenten dat de lamp bij de voordeur aan het knipperen was. Op aanbellen werd de voordeur automatisch geopend en was het donker in de woning.

Op aanroepen werd er geantwoord vanuit de slaapkamer. In de slaapkamer lag iemand in een aangepast bed. Hierop hebben wij de melder gesproken dat de verlichting aan de voorzijde aan het knipperen was. De melder zou dit doorgeven aan de woningbouwvereniging.

Op het moment dat de politie met vervolg wilde gaan vroeg de man of wij nog één ding voor hem wilde doen. Kunnen jullie voor mij nog een spelletje pakken? Het is een PlayStation spel. De politie heeft de man het spel gegeven en zijn vervolgens gegaan.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws